Στο νοσοκομείο 43χρονος μετά από αιματηρή συμπλοκή στη Λάρισα 

Περιστέρι, Κιλκίς

Δράστης ένας 38χρονος Πακιστανός

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο βρίσκεται ένας 43χρονος βοηθός κτηνοτρόφου που τραυματίστηκε, όταν ενεπλάκη σε αιματηρό καβγά στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, πρόκειται για έναν 43χρονο υπήκοο Αλβανίας που εργάζεται σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής. Οι δύο βοηθοί του κτηνοτρόφου -το 43χρονο θύμα και ο 38χρονος Πακιστανός δράστης- διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο, αλλά πιθανότατα για ασήμαντη αφορμή, όταν ο 38χρονος τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο – πιθανότατα με μαχαίρι.

Ο 43χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη.

Σημειώνεται πως σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού δράστη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου αλλοδαπού που διαπράχθηκε σε περιοχή της Λάρισας.

Επιπλέον, για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο άτομα και συγκεκριμένα μία αλλοδαπή γυναίκα για ψευδή κατάθεση και ένας Έλληνας άνδρας για υπόθαλψη εγκληματία, ηθική αυτουργία σε ψευδής κατάθεση και παράνομη απασχόληση αλλοδαπού.

Διαβάστε επίσης  Υπουργείο Εθνικής Αμυνας: Παραχωρεί 150 στρέμματα παλιού στρατοπέδου για το νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με νομοθεσία περί όπλων, που διαπράχθηκε προχθές (26-02-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Λάρισας, σε βάρος άλλου αλλοδαπού άνδρα.

Τη Δευτέρα (27/02) συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου τα δύο προαναφερθέντα άτομα. Ο εργοδότης μεν του θύματος, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα απασχολούσε παράνομα τον αλλοδαπό, ο οποίος στερείτο των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα. Η αλλοδαπή γυναίκα δε σύζυγος του παθόντος, η οποία κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση. Αποτέλεσμα ήταν να συληφθούν και οι δύο.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής οι δύο αλλοδαποί άνδρες διαπληκτίστηκαν λεκτικά εντός του χώρου εργασίας, πιθανόν για ζητήματα σχετικά με τη δουλειά. Αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να καταφέρει χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα του παθόντος.

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στην οικία του και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.