Στο νοσοκομείο 5χρονη με κάταγμα κρανίου – Τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

Θεσσαλονίκη παιδική χαρά

Το κοριτσάκι λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του

Στο «Καραμανδάνειο» παιδιατρικό νοσοκομείο στην Πάτρα νοσηλεύεται ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία, χθες (6/5) το απόγευμα.

Το κοριτσάκι λίγο έλειψε να χάσει το μάτι του, όταν σκόνταψε και έπεσε πάνω σε σίδερα που προεξείχαν ανάμεσα σε τσιμέντα. Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού που μίλησε στο ilialive.gr, το παιδάκι έσκισε το πρόσωπό του, ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στον χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε κι ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε.

Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο Καραμανδάνειο όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο» ανέφερε ο Θανάσης Καραχάλιος.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτοικος Πλατάνου ο κ. Καραχάλιος, πήγε με την σύζυγο και την κόρη του στην παιδική χαρά για να παίξει η 5χρονη με τα άλλα παιδάκια, αλλά δεν περίμενε ότι μπορεί να συμβεί ένα τόσο σοβαρό ατύχημα.

Ιδιαίτερα όταν υποτίθεται πως οι παιδικές χαρές σε ολόκληρη τη χώρα – λόγω άλλων σοβαρών ατυχημάτων και δυστυχημάτων που έχουν συμβεί στο παρελθόν- έκλεισαν για να κατασκευαστούν με πιστοποιήσεις και όρους ασφάλειας για τα παιδιά.

Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι και με τον Δήμο καθώς αρκετές ώρες μετά το ατύχημα, η παιδική χαρά παρέμενε ανοιχτή και το σημείο δεν είχε αποκλειστεί.

Η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του δήμου, ώστε αυτή η αβλεψία και τυχόν άλλες στο μέλλον να μην ταλαιπωρήσουν άλλα παιδάκια και οικογένειες.

*Φωτογραφία αρχείου