Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεσβεία

Δείχνει την έμπρακτη στήριξή της στην “γαλανόλευκη”

Η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα θα υποστηρίζει την εθνική μας ομάδα απέναντι στην Τουρκία στην καταληκτική αναμέτρηση του 31ου Τουρνουά «Ακρόπολις».

Μέσω ενός χιουμοριστικού βίντεο η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα δείχνει την έμπρακτη στήριξή της στην εθνική ομάδα μπάσκετ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οποίος δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς λόγω προβλήματος στην μέση.

Ένας εργαζόμενος της πρεσβείας συναντάται με την προϊσταμένη του, η οποία του δηλώνει πως οι ΗΠΑ δεν πρέπει να διαλέξουν πλευρά σήμερα, καθώς αυτό επιτάσσει η διπλωματία.

«Αυτό ήρθε μέσα στη νύχτα, είναι ένα μήνυμα από ψηλά. Σίγουρα πρέπει να γνωρίζεις ότι ως Αμερικανοί διπλωμάτες, δεν πρέπει να παίρνουμε το μέρος μιας πλευράς», λέει η διπλωμάτης.

Ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τη σύσταση, βγάζει το πουκάμισό του και αποκαλύπτει την επίσημη φανέλα της Εθνικής με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό!».

«Όλα τα βλέμματα είναι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο απόψε. Πάμε Ελλάδα!» αναφέρει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ανάρτηση να συνοδεύεται με το παρακάτω βίντεο: