Στο πλευρό του Μπογδάνου η Λατινοπούλου

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου… ξαναχτυπά, καθώς τοποθετήθηκε για τη διαγραφή Μπογδάνου.

Η Λατινοπούλου σε ανάρτησή της κάνει λόγο για φοβικότητα που πρέπει να ξεπεράσουμε απέναντι στον κομμουνισμό αλλά και για το ότι μια μέρα πρέπει η αντικομμουνιστική ρητορική να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες.

Παραδέχεται ότι η αντικομμουνιστική ρητορική είναι κάτι που λέγεται πίσω από κλειστές πόρτες και πηγαδάκια και θα πρέπει να κάποια στιγμή οι «σκληρές αλήθειες» εναντίον της Αριστεράς και του κομμουνισμού να λέγεται χωρίς συνέπειες από στόματα πολιτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο σε κινήσεις του, καθώς ανάλογη στήριξη είχε παράσχει όταν ο πρώην βουλευτής προχώρησε στη ρατσιστική αποκάλυψη ονομάτων προσφυγόπουλων. Λίγες μέρες μετά η κ. Λατινοπούλου είχε γράψει:

«Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο κ ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *