Στον ανακριτή σήμερα (21/4) ο 46χρονος που παρέσυρε ντελιβερά με το αυτοκίνητο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές

Στον ανακριτή πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή (21/4) ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 53χρονο διανομέα στα Χανιά.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ήδη ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε βάρος του 46χρονου για το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στον παράλληλο της Εθνικής Οδού.

Ο 46χρονος οδηγούσε το βαν του όταν αντιλήφθηκε πως μπροστά του ήταν ένα δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο 53χρονος ντελιβεράς με τον οποίον είχε προσωπικές διαφορές.

Μόλις τον είδε πάτησε γκάζι και χτύπησε τη μηχανή του με αποτέλεσμα ο 53χρονος να βρεθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός οδηγός σε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στις Σέρρες

Ο 46χρονος οδηγός του βαν τράπηκε σε φυγή, με τους διερχόμενους οδηγούς να τον σταματούν λίγα μέτρα πιο κάτω.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο διανομέας

Ευχάριστα είναι, εντωμεταξύ, τα νέα για τον 53χρονο διανομέα που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από το τροχαίο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, υπήρξε βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα ενώ χθες το πρωί έλαβε εξιτήριο.

«Η αξονική που υπεβλήθη έδειξε πως οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δεν του προκάλεσαν μεγαλύτερα προβλήματα με αποτέλεσμα να μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του», επεσήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Πηγή: flashnews.gr