Στον εισαγγελέα ο 48χρονος πατέρας που μαγνητοσκοπούσε γυμνή την ανήλικη κόρη του

Θεσσαλονίκη

Δεν κατέθεσε από την αρχή γιατί ήταν μεθυσμένος

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 48χρονος πατέρας από το Ίλιον που κατηγορείται πως έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού του και κατέγραφε γυμνή την 15χρονη κόρη του.

Ο 48χρονος συνελήφθη, τελικά, το βράδυ της Τετάρτης στην επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την ίδια ώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγος του και μητέρα της 15χρονης μετά την επώδυνη διαδικασία να καταγγείλει τον πατέρα του παιδιού τους έπειτα από τα «ευρήματα» που εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο. Η ίδια θα ζητήσει την συνδρομή ειδικών γιατρών για να χειριστεί αυτό το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα καθώς τα ανήλικα παιδιά τους δεν έχουν ενημερωθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δείτε επίσης: Πατέρας που μαγνητοσκοπούσε γυμνή την κόρη του: «Παρερμηνεύτηκε η πρόθεση μου»

Στην χθεσινή επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον πατέρα της 15χρονης, ο επιχειρηματίας απέφυγε να τοποθετηθεί στις κατηγορίες που του προσάπτει η σύζυγος του και αρκέστηκε στο ότι σκέφτεται να πάει ο ίδιος στην αστυνομία για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επί μία ώρα προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα, αλλά άφησε το DNA του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για ευυπόληπτο επιχειρηματία, αρκετά γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του Ιλίου. Από τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, προκύπτει ότι η σύζυγος του εντόπισε το άσεμνο υλικό σε κρυφό φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο, προχθές και αρκετά νωρίς το πρωί, συγκεκριμένα στις 06.30 όταν και αναζήτησε, όπως είπε, στη συσκευή κάποιες ξεχασμένες φωτογραφίες των παιδιών τους.