Στον εισαγγελέα ο πατέρας της Βαλεντίν

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν καθώς και έξι ακόμα φίλοι του, αφού οι αρχές διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών ενώ εντόπισαν και στο χώρο που διαμένουν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας. Μάλιστα, έχει ζητηθεί και η συνδρομή των γαλλικών Αρχών για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρίσκεται […]

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν καθώς και έξι ακόμα φίλοι του, αφού οι αρχές διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών ενώ εντόπισαν και στο χώρο που διαμένουν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Μάλιστα, έχει ζητηθεί και η συνδρομή των γαλλικών Αρχών για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρίσκεται στη Γαλλία.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση το τελευταία 24ωρα είναι ραγδαίες, καθώς ο πατέρας της 7χρονης είχε κληθεί από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να καταθέσει εκ νέου προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αστυνομικοί θεωρούν πως στην κατάθεση του πατέρα υπήρχαν κενά και δεν τους έχει πει όλη την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης
Γαλλία - κορονοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από τον πατέρα της Βαλεντίν οι αρμόδιες Αρχές ανέκριναν και τον συγκάτοικό του.

Ο πατέρας κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση της Βαλεντίν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στην περιοχή της Αθήνας όπου διαμένει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην σύντροφος του Αμπελκά βρίσκεται στη Γαλλία με τις Αρχές να εξετάζουν και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε την 7χρονη με σκοπό να την δώσει για υιοθεσία έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *