Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: “6 μήνες χωρίς εσένα…”

Η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, συγκινεί με την ανάρτηση που έκανε για τον Ολυμπιονίκη μας που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πέθανε στις 14 Οκτωβρίου 2022, και η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια ανάρτηση για τους 6 μήνες που συμπληρώνονται σήμερα από το χαμό του, ενώ φέτος θα είναι και το πρώτο Πάσχα που δεν θα το περάσουν μαζί.

«Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα» γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram και εκφράζοντας το πόσο πολύ της λείπει.

«Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…» αναφέρει.

Διαβάστε επίσης  Δώρα Τσαμπάζη για Δημήτρη Παπανώτα: "Στο αμοντάριστο υλικό βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αύριο (σ.σ. σήμερα) ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…».