Συγκινεί η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αγγελική Νικολούλη μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία αισθάνεται δικαίωση μετά από έντεκα χρόνια για την υπόθεση του γιο της.

«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω και δεν το βάζω κάτω», λέει η κυρία Βαρβάρα και συνεχίζει: «Να πω τα συλλυπητήρια στους “κυρίους”, που συνελήφθησαν τώρα.

Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια. Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ».

Δείτε επίσης: Φως στο Τούνελ: Σε ποιο σημείο βρέθηκε καμένο το κόκκινο βαν που σχετίζεται με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου ότι ακολουθούν και άλλες συλλήψεις από την πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ».

«Εσείς είστε η αιτία που αποκαλύφθηκαν και σε ευχαριστώ πολύ», απάντησε η κυρία Βαρβάρα και τόνισε: «Με την υπομονή, τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας, φτάνουμε στην άκρη. Με έπαιρναν από κανάλια και μου έλεγαν ότι ο γιος μου είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά αλλά εσύ απέδειξες ότι υπήρχε η κακοήθεια τους».

Πηγή: anikolouli.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi