Συγκλονιστική καταγγελία: Ηλικιωμένη υπέφερε στα χέρια οικιακής βοηθού λίγες ημέρες πριν πεθάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από την εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, έρχονται στη δημοσιότητα σοκαριστικά ντοκουμέντα που κατέγραψε βασανισμό ηλικιωμένης από τη γηροκόμο της, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, το 2018.

Η ηλικιωμένη ακούγεται να υποφέρει. Είναι οι εικόνες που κατέγραψε κρυφή κάμερα. Μέσα στο σπίτι της 90χρονης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε. Λίγες ημέρες μετά. Με τη γηροκόμο να καταδικάζεται σε επτά χρόνια φυλάκισης για έκθεση της γιαγιάς σε κίνδυνο και τον γιο της άτυχης γυναίκας, να κατηγορεί την Βουλγάρα, ότι δολοφόνησε τη μητέρα του.

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά», είπε ο γιος της 90χρονης.

Η φρίκη στην κάμερα

Ο γιος της 90χρονης ήταν διακοπές. Όταν επέστρεψε, η μητέρα του, όπως περιγράφει αποκλειστικά στην κάμερα του «LIVE NEWS», ήταν σε τραγική κατάσταση.

Το υλικό από τη κρυφή κάμερα που έβαλε στο σπίτι της μητέρας του, επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη. Aυτός ο πίνακας, πάνω από το κρεβάτι της 90χρονης. Είναι το ίδιο σημείο όπου η γηροκόμος περνά και χτυπά τη γυναίκα που ακούγεται να πονάει ανήμπορη να αντιδράσει.

«Οταν γύρισα μου είπε ότι την χτύπαγε»

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αποκλειστικά στο «LIVE NEWS», ο γιος της 90χρονης, ακόμη κι η γιατρός που κάλεσε να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η Βουλγάρα τη κακομεταχειριζόταν και αμελούσε τη φροντίδα της.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: "Σκηνοθέτησε" ληστεία γιατί είχε χάσει 1800 ευρώ στον τζόγο

«Δεν υπήρχε σημείο που να μη την έχει χτυπήσει»

Όταν πια, η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε 7χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η γηροκόμος δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία.

«Με ενδιαφέρει να τιμωρηθεί, δεν έχω λάβει απάντηση στο ‘’γιατί’’».

Ο γιος της 90χρονης ζητά τη παραδειγματική τιμωρία της γηροκόμου, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό την Δευτέρα.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε στο «LIVE NEWS» ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: megatv.com