Συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο στην Καβάλα – “Μακελειό…”

Καβάλα τροχαίο

Τα δευτερόλεπτα που “κόβουν την ανάσα”

Στο πένθος βυθίστηκε η Καβάλα από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Γαληψό.

Νεκροί είναι ένας 20χρονος Αρμένιος και δύο Έλληνες, ένας 23χρονος και ένας 60χρονος.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο σημείο του φονικού τροχαίου, κατέγραψε την πορεία του οχήματος μάρκας Audi, λίγα δευτερόλεπτα πριν συγκρουστεί με το φορτηγό. Στο βίντεο που παρουσίασε ο Alpha, ακούγεται μία γυναίκα, η οποία σοκαρισμένη φωνάζει: «Όχι. όχι θεέ μου, μακελειό».

Όλα ξεκίνησαν όταν στον δρόμο τους, οι δύο νεαροί έπεσαν σε αστυνομικό μπλόκο που είχε στηθεί για τον εντοπισμό παράτυπων μεταναστών. Οι αστυνομικοί έλεγξαν την πινακίδα του οχήματός τους, διαπίστωσαν ότι δεν έχει ασφάλεια και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Καβάλα: 60χρονος βιοπαλαιστής το ένα από τα θύματα του φριχτού τροχαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικάζεται ότι οι δύο νεαροί φοβήθηκαν όταν είδαν το μπλόκο και τότε ο οδηγός άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί μπήκαν στο περιπολικό και προσπάθησαν να τους καταδιώξουν, χωρίς επί της ουσίας να γίνει καταδίωξη καθώς το Audi στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί είχε μεγαλύτερη ιπποδύναμη και δύσκολα θα μπορούσε να το προλάβει το περιπολικό.

Όταν το όχημα έφτασε με μεγάλη ταχύτητα στη διασταύρωση με την Γαληψό, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα επιχείρησε να στρίψει. Ο οδηγός του Audi έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε πάνω στη ρόδα του ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα.

Και τα δύο οχήματα εξετράπησαν της πορείας τους και πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου έπεσαν πάνω σε ένα φορτηγό. Δυστυχώς, ο οδηγός του φορτηγού εκείνη την ώρα ξεφόρτωνε το εμπόρευμά του σε ένα καφενείο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Αναποδογύρισε όχημα στη Μουδανιών, λόγω ενός σκύλου

Στη συνέχεια χτυπά στο βυτίο που ήταν σταθμευμένο μπροστά από ένα κατάστημα γεωργικών εφοδίων, με αποτέλεσμα να σπάσει η τζαμαρία του και η ιδιοκτήτριά του να γλιτώσει από θαύμα.

Ραγίζει οι καρδιές η μητέρα του οδηγού του φορτηγού

Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου οδηγού του φορτηγού, που μίλησε στο Live News του MEGA. Ο γιος της, που εργαζόταν σε κάβα, έφυγε το πρωί για τη δουλειά αλλά δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

«Δεν ξέρω, η αστυνομία μόνο. Ο γιος μου είναι καλέ, ο γιος μου είναι, δύο μέτρα παλικάρι. Σήμερα σηκώθηκε, σήμερα πήγε στη δουλειά και λέει: “Φεύγω μανούλα». Στο καλό”, λέω. Και πήγε στη Γαληψό εκεί που ξεφόρτωνε, κυνηγούσε η αστυνομία κάτι, αυτούς τους λαθραίους και πήγαν να… Σκοτώθηκαν πέντε άτομα και μετά σκοτώθηκαν και οι ίδιοι και σκότωσαν και τον γιο μου. Ο γιος μου δεν ήταν μέσα στο αμάξι, ήταν κάτω, κουβαλούσε πράγματα στο μαγαζί», είπε η μητέρα του θύματος.