Συγκλονίζει η φίλη του πρώην μοντέλου: “Με πήρε η μαμά της και μου είπε να της δώσεις το τελευταίο φιλί”

Συγκλονίζει φίλη του πρώην μοντέλου στην Κορινθία

Είχε παραιτηθεί από τη ζωή

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα (30/9) φίλοι και συγγενείς στο μοντέλο που βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια φίλης της γυναίκας που πήγε στην κηδεία της: «Με πήρε η μαμά της και μου είπε να πας να της δώσεις το τελευταίο φιλί».

Φανερά συγκινημένη η φίλη του μοντέλου και της μητέρας του τόνισε μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή Tlive: «Η μητέρα της μου είπε ”να της πεις το τελευταίο αντίο, δεν μπορώ να έρθω“».

«Η οικογένεια ξεκληρίστηκε, πήρε την κάτω βόλτα. Υπήρχαν κάποια ψυχολογικά προβλήματα» ανέφερε η φίλη της οικογένειας εξηγώντας πως χάθηκε ο παππούς, ο θείος και ο αδερφός του μοντέλου ενώ η μητέρα της νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: "Εφυγε" από τη ζωή η εκδότρια, Δέσποινα Κυριακίδου

«Το μόνο στήριγμα ήταν η μανούλα της. Δυστυχώς είναι πολύ βαριά στο νοσοκομείο. Μπορεί αύριο να μην ζει. Ήταν ένα παιδί που δεν πείραζε κανένα. Γελαστή» τόνισε.

Αποκαλύπτοντας το ότι το μοντέλο είχε παραιτηθεί από τη ζωή η οικογενειακή της φίλη είπε πως πήγαινε έξω από το σπίτι, της άφηνε μπολάκια με φαγητό και εκείνη δεν τα έπαιρνε καν.