Συγκλονίζει μαρτυρία επιβάτιδος για το “θρίλερ” που έζησε σε δρομολόγιο της γραμμής Θεσσαλονίκης – Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη

Μεγάλη η αναστάτωση που προκλήθηκε

Το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κατερίνη.

Ο οδηγός του λεωφορείου παρουσίασε μια περίεργη συμπεριφορά έξω από την Κατερίνη, γεγονός που αναστάτωσε τους επιβάτες. Η Δικηγόρος Κατερίνα Νάνου, που επέβαινε στο συγκεκριμένο λεωφορείο, περιγράφει καρέ – καρέ τα όσα συνέβησαν.

Δείτε επίσης: Θρίλερ σε δρομολόγιο της γραμμής Θεσσαλονίκης – Κατερίνης – Τι συνέβη με τον οδηγό

Ολα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσαν ο οδηγός να κάνει περίεργους ελιγμούς με το όχημα πάνω στην εθνική οδό. Η αγωνία όλων των επιβατών κορυφώθηκε όταν είδαν πως ο οδηγός δεν εισήλθε στον κόμβο της Κατερίνης, αλλά συνέχισε ευθεία προς Λάρισα. Εκείνη τη στιγμή μέσα στο λεωφορείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ένας επιβάτης προσπάθησε να βοηθήσει τον οδηγό.

Τελικά, το όχημα στο οποίο επέβαιναν και παιδιά, σταμάτησε μέσα στο τούνελ επί της ΠΑΘΕ και μπόρεσαν να κατέβουν όλοι οι επιβάτες, μετά από λίγα λεπτά, αφού στην αρχή ο οδηγός δεν άνοιγε τις πόρτες.

Διαβάστε επίσης  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τις ανθισμένες κερασιές στην Πιερία

Αμέσως στο σημείο έφτασε η Τροχαία και η πυροσβεστική, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στον Σταθμό των ΚΤΕΛ στην Κατερίνη με το ίδιο λεωφορείο, το οποίο οδήγησε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις έλαβε εξιτήριο. Ο δρόμος στο ρεύμα προς Αθήνα έκλεισε για είκοσι περίπου λεπτά, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό. Το λεωφορείο απομακρύνθηκε από το τούνελ με τη συνδρομή οδικής βοήθειας.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία 

Ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ Πιερίας κ. Μόσχος Λεοντιάδης, με δήλωσή του στον «Ντελάλη», περιγράφει το περιστατικό, ζητώντας συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία. Σημείωσε δε πως ο οδηγός είναι έμπειρός, ηλικία 44 ετών και χαρακτήρισε το γεγονός τυχαίο.

Πηγή: odelalis.gr