Συλλήψεις για κλοπές και ληστεία στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη Χαριλάου

Εντονη η αστυνομική δραστηριότητα το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: “Γεμάτο” ήταν το αστυνομικό δελτίο της Αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν μία ληστεία με αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οκτώ περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην περιοχή αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2019 – Αυγούστου 2020.

Σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος 11 συνολικά ατόμων, οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά τέσσερα άτομα για κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.
Μεταξύ αυτών είναι 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς σε νομότυπη έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απείλησαν 48χρονο με πιστόλι και χειροβομβίδα για να τους δώσει 50000 ευρώ

Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνολικά επτά άτομα για περιπτώσεις κλοπών από σούπερ-μάρκετ και από περιφραγμένο οικόπεδο στην περιοχή της Σίνδου.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Αστυνομικής της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (13-04-2021) στην περιοχή των Αμπελοκήπων ημεδαπό, ο οποίος διέθετε προς πώληση συνολικά 174 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *