Συλλήψεις για λειτουργία ανθοπωλείων στη Θεσσαλονίκη!

συλλήψεις, σύλληψη, Αγρίνιο, 20χρονος

Συνολικά 174 σε όλη την Ελλάδα από την ανακοίνωση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Σε νέες συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη, ενώ, αυτή τη φορά, υπήρχαν ιδιώτες που συνελήφθησαν για λειτουργία… ανθοπωλείων!

Σε όλη την Ελλάδα, μάλιστα, όπως και στη Θεσσαλονίκη, παρατηρήθηκε αύξηση στις συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Οι συλλήψεις πλέον ανέρχονται σε 174, ενώ παράλληλα έχουν βεβαιωθεί 167 παραβάσεις, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από την Πέμπτη 12/3 έως σήμερα. Οι 9, είναι στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 12/3 έγιναν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις, την Κυριακή 15/3 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις, την Δευτέρα 16/3 16 παραβάσεις με 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17/3 7 παραβάσεις με 7 συλλήψεις και την Τετάρτη 18/3 22 παραβάσεις με 24 συλλήψεις.

Ανά περιοχή πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες συλλήψεις: 66 στην Αττική, 29 στη Δυτική Ελλάδα, 11 στη Θεσσαλία, 9 στη Θεσσαλονίκη, 9 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 7 στην Κρήτη, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στην Πελοπόννησο, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο, 4 στα Ιόνια Νησιά και 2 στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λ.π., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Φυσικός αυτουργός εντοπίστηκε λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Εντοπίστηκε η 15χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Εληξε ο συναγερμός στη Θεσσαλονίκη, αφού εντοπίστηκε η 15χρονη.

Συγκεκριμένα, ο συναγερμός που σήμανε αφού βρέθηκε η 15χρονη Τεοντόρα Μ. που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη.

Αν και ταλαιπωρημένη, η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της, όπως ενημερώνει «To Χαμόγελο του Παιδιού», που θα βρίσκεται κοντά στην ίδια και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Το ιστορικό της εξαφάνισης της 15χρονης

Πρόκειται για την Τεοντόρα Μ., βουλγαρικής καταγωγής, η οποία εξαφανίστηκε στις 17/3/2020, στις 07:30, από το σπίτι της στην περιοχή Ηράκλειο του Δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Η Τεοντόρα Μ.έχει ύψος 1,60 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία φούτερ λευκή ζακέτα με μαύρες καρδιές.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση 48χρονου από την Αλεξάνδρεια

Ενας 48χρονος άνδρας εξαφανίστηκε από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας στις 30/1/2020.

Πρόκειται για τον Καρβουνιάρη Νικόλαο. Την ημέρα που εξαφανίστηκε στην Αλεξάνδρεια φορούσε μπλε τζιν παντελόνι και σκουρόχρωμα αθλητικά παπούτσια.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *