Σύμη: Η «διαδρομή θανάτου» που ακολούθησε ο Μάικλ Μόσλεϊ σε συνθήκες καύσωνα (ΦΩΤΟ)

Σύμη εξαφάνιση νεκρός Μόσλεϊ

Πως κινήθηκε λίγο πριν καταλήξει

Την διαδρομή που ακολούθησε στη Σύμη ο παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ και έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή, παρουσιάζει σε γράφημα η DailyMail.

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής βρέθηκε νεκρός έπειτα από πέντε μέρες αναζητήσεων λίγα μόλις μέτρα μακριά από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

H Daily Mail παρουσιάζει τη μοιραία διαδρομή πάνω στα βράχια σε συνθήκες καύσωνα που ακολούθησε ο Μόσλεϊ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμη πορεία Μόσλεϊ

Ο 67χρονος παρουσιαστής βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και γύρω στη 1:30 το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό για να ξεκουραστεί.

Έχοντας μαζί του μια ομπρέλα, ένα μικρό μπουκάλι νερό και ένα καπέλο ξεκίνησε να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής φεύγοντας από το Πέδι να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Μόσλεϊ στη μαρίνα του χωριού Πέδι το μεσημέρι της Τετάρτης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 67χρονος φαίνεται να κατεβαίνει μια πλαγιά, που βρίσκεται κοντά σε έναν περιμετρικό φράχτη και στη συνέχεια να χάνεται από την κάμερα.

Σύμη έρευνα Μόσλεϊ

Ο Μόσλεϊ ανέβηκε την πλαγιά, εντόπισε την παραλία και άρχισε να κατεβαίνει προς τα εκεί.

Λίγο πριν φτάσει πιθανότατα αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία, κάθισε να ξεκουραστεί και ξεψύχησε.

Πηγή: newsit.gr