Συμμαθητής Μαρίας Τσάλλα: “Μάθαινε ελληνικά, έλεγε ότι είναι από τη Γαλλία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδα κατάσκοπος ΕΥΠ

Ο ίδιος προγράφει έναν άνθρωπο ντροπαλό και απόμακρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την δράση της «Μαρίας Τσάλλα», κατά κόσμον Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα, της Ρωσίδας κατασκόπου που έμενε και δρούσε στην Ελλάδα.

Το MEGA και το LIVE NEWS εντόπισε τον Javi Labourt, έναν Αργεντίνο ο οποίος ζει στην Ελλάδα και ήταν συμμαθητής της Τσάλλα το 2018 σε φροντιστήριο στο οποίο και οι δύο μάθαιναν ελληνικά.

Ο ίδιος προγράφει έναν άνθρωπο ντροπαλό και απόμακρο, με εμφανή την αγάπη της για τη φωτογραφία.

«Ήταν φωτογράφος, ταλαντούχα καλλιτέχνης φωτογράφος. Ταξίδευε στην Ελλάδα, έβγαζε φωτογραφίες. Έβγαζε καλές φωτογραφίες, είχε μία πολύ καλή κάμερα. Όταν είσαι καλός φωτογράφος, επενδύεις χρήματα στον εξοπλισμό και αυτό είχε κάνει.

Διαβάστε επίσης  Το σημείο όπου ενταφιάστηκε ο Πλάτωνας εντοπίστηκε στην "Ακαδημία Πλάτωνος"

Δείτε επίσης: Μαρία Τσάλλα: Νεκρός ο δικηγόρος που βοήθησε τη Ρωσίδα κατάσκοπο

»Προσπαθούσε να μάθει την γλώσσα αλλά δεν ήταν τόσο παρούσα στα μαθήματα. Ήταν ντροπαλή, δεν ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας, δεν είχε πολλές συναναστροφές. Την καλούσαμε για φαγητό μαζί μας αλλά δεν ερχόταν. Δεν είχαμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν ήταν ανοιχτή για να γίνουμε φίλοι. Δεν ήταν καλόβολη, ανοιχτός χαρακτήρας όπως άλλοι συμμαθητές μου.

»Ήταν περίπου στην ηλικία μου, 35 – 36 χρονών τότε. Ήταν αδύνατη, είχε κοντά μαλλιά. Δε θυμάμαι από που μας είχε πει ότι είχε έρθει. Νομίζω μας είχε πει ότι είχε έρθει από τη Γαλλία».

Πηγή: megatv.com