Συναγερμός για την εξαφάνιση 85χρονου στη Βέροια

Είναι κωφάλαλος και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 85χρονου Γιαχασίδη Αναστάσιου στη Βέροια.

Ο 85χρονος αγνοείται από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 και η “Γραμμή Ζωής” προχώρησε στην δημοσίευση των στοιχείων του καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της “Γραμμής Ζωής”:

«Αγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από τη Βέροια.

Ο Γιαχασίδης Αναστάσιος, 85 ετών, την 15/09/22 μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο συγχωριανού του, από το σπίτι του στον Τριπόταμο Ημαθίας, στη Βέροια, για κάποιες προσωπικές δουλειές του. Τελευταία, εθεάθη την ίδια ημέρα στην περιοχή των ΚΤΕΛ Ημαθίας, στη Βέροια. Έκτοτε αγνοείται. Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε καλοκαιρινό μακρυμάνικο μπουφάν γκρι χρώματος, μακρυμάνικο ριγέ πουκάμισο, κόκκινο αμάνικο γιλέκο, γκρι υφασμάτινο παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Είναι κωφάλαλος.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17/09/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».