Συναγερμός στην Κατερίνη για την εξαφάνιση 41χρονου

Συναγερμός σήμανε σήμερα (7/8) στις Αρχές, καθώς εξαφανίστηκε ένας 41χρονος άνδρας από την Κατερίνη.

“Ο Δημήτρης Μιχαήλ έχει ύψος 1,70 μ., έχει πενήντα κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και έχει ένα τατουάζ ονειροπαγίδα στο δεξί ώμο”, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

“Στις 5/8/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κατερίνης, ο Δημήτρης Μιχαήλ, 41 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Δημήτρη Μιχαήλ στις 07/8/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Δημήτρης Μιχαήλ έχει ύψος 1,70 μ., έχει πενήντα κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρη βερμούδα, μαύρα αθλητικά παπούτσια και έχει ένα τατουάζ ονειροπαγίδα στο δεξί ώμο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Μόνο δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον Περιφερειακό από Δευτέρα

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.