Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση – Απαντήσεις από τη νεκροψία

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Θα εξεταστούν πιθανά πρόσωπα κλειδιά

Φως στην υπόθεση του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε σε φρεάτιο αποχέτευσης στο κέντρο της Αθήνας, αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, το φρικιαστικό σκηνικό αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν, κατά τη διάρκεια εργασιών έξω από τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» στην Αθήνα, υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού τοποθέτησε μικροκάμερα μέσα σε σωλήνα για να βρει σε ποιο σημείο ήταν βουλωμένος και είδε κάτι το οποίο μοιάζει με νεογνό.

Μόλις κατάφερε να βγάλει ότι υπήρχε μέσα στον σωλήνα διαπίστωσε ότι πρόκειται όντως για ένα έμβρυο.

Ο υπάλληλος ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ΜΚΟ οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση – Τι ερευνούν οι αρχές

Μόλις ο υπάλληλος τελείωσε τη βάρδια του ενημέρωσε τον υπεύθυνο και πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, όπου ενημέρωσε τις Αρχές για το μακάβριο εύρημα, δείχνοντάς τους και φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης  Βόλος: Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για το βιασμό του 4χρονου γιου της

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα κλειδιά από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε, μέσα σε φρεάτιο, το έμβρυο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μία από τις γυναίκες που επισκέπτονται τη ΜΚΟ να απέβαλε ή να γέννησε στις τουαλέτες και στη συνέχεια να έφυγε.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi