Αρτα: Συγγενείς της μητέρας απειλούν να σκοτώσουν τον πατέρα που ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο 

Εκτός ελέγχου κινδυνεύει να βρεθεί η κατάσταση έξω από το νοσοκομείο της Άρτας, όπου μεταφέρθηκε το κοριτσάκι το οποίο ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο και δυστυχώς κατέληξε.

Ωστόσο οι συγγενείς της μητέρας του 5,5 μηνών κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του 37χρονου πατέρα του, απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν επειδή ξέχασε το παιδί στο ΙΧ.

Δείτε επίσης: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο πατέρας του παιδιού που ξέχασε στο αυτοκίνητο και πέθανε

Ο 35χρονος, που βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, είναι σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ και λιποθύμησε στο άκουσμα του θανάτου του παιδιού του. Οι συγγενείς της συζύγου του στο μεταξύ, απειλούν πως εάν βγει έξω από το νοσοκομείο, θα τον σκοτώσουν, ενώ την ίδια στιγμή η μητέρα του βρέφους φέρεται να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας έφτασε στη δουλειά του, πάρκαρε το όχημα χωρίς να συνειδητοποιεί ότι στο πίσω κάθισμα ήταν το παιδί του, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να συνεχίσει στη δουλειά του.

Διαβάστε επίσης  Νέα Σμύρνη: Ενας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα έφτασε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί, δεν βρήκεκαι κάλεσε τον σύζυγό της για να μάθει τι είχε συμβεί.

Με το αγωνιώδες τηλεφώνημα της μητέρας, ο πατέρας συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, έτρεξε στο αυτοκίνητό του βρήκε το κοριτσάκι αναίσθητο με αφρούς στο στόμα, δεμένο στο ειδικό παιδικό καθισματάκι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στο νοσοκομείο από τον πατέρα, όπου έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη από τους γιατρούς οι οποίες όμως αποδείχθηκαν μάταιες καθώς το βρέφος είχε καταλήξει

Η μητέρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά κυρίως για το πώς μπορεί ένας πατέρας να ξέχασε επί τόσες ώρες πως είχε στο αυτοκίνητο το παιδί του, διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.