Τα νεότερα για την υγεία των μαθητριών που τραυματίστηκαν από σχολικό λεωφορείο

κορονοϊός

Στον ανακριτή σήμερα ο οδηγός του

Στο νοσοκομείο βρίσκονται δύο από τις τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν στην Αίγινα όταν “λύθηκε” το χειρόφρενο από λεωφορείο.

Ενώπιον του ανακριτή Πειραιά οδηγείται ο 40χρονος οδηγός του λεωφορείου, μετά το ατύχημα που προκλήθηκε σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα, με αποτέλεσα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες, καθώς βρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα σε δύο πούλμαν.

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και μετά από ακτινολογικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα, ενώ οι άλλες δύο απλές εκδορές.

Δείτε επίσης: Σοκ: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο – Στο νοσοκομείο τρεις μαθήτριες

Ωστόσο αυτή τη στιγμή οι δύο από τις τρείς τραυματισμένες μαθήτριες νοσηλεύονται στο «Παίδων», χωρίς κανέναν κίνδυνο, εντελώς προληπτικά. Η τρίτη κοπέλα πήρε εξιτήριο το βράδυ της Πέμπτης 4 Μαΐου του 2023.

Διαβάστε επίσης  Γερμανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο που μετέφερε ταξιδιώτες

Υπενθυμίζεται πως το πούλμαν είχε ακινητοποιηθεί και αποβίβαζε μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, που πραγματοποιούσαν εκδρομή, όταν ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο ενός άλλου πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές από τη Ρουμανία.

Το πούλμαν πέρασε δίπλα από το σχολικό, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να βρεθούν ανάμεσα στα δύο πούλμαν και στη συνέχεια το πούλμαν να προσκρούσει σε δέντρο.