Τέμπη: Επίθεση στον Πέτσα από πατέρα θύματος – «Είστε συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στα Τέμπη δυστύχημα τρένα Λάρισα φωτογραφίες από drone φώτο από ψηλά

Τι απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ

Ενταση επικράτησε στην εκπομπή “Τώρα Μαζί”, όπου βρέθηκαν καλεσμένοι ο βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Πέτσας, ο Κώστας Ζαχαριάδης μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, ο πατέρας θύματος των Τεμπών και η Ευδοκία Τσαγκλή.

«Είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας», είπε ο πατέρας ενός θύματος της τραγωδίας των Τεμπών στον βουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Πέτσα.

Σε συζήτηση για την τραγωδία και τις έρευνες, ο κ. Ασλανίδης εξοργίστηκε με όσα δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και απάντησε σε φορτισμένο ύφος.
«Κύριε Πέτσα, αφήστε την υποκρισία κατά μέρος, είστε από τους 157 που απορρίψατε την πρόταση της αντιπολίτευσης για την προανακριτική επιτροπή. Όλα αυτά που λέτε τα ακούμε βερεσέ. Είστε και εσείς εν δυνάμει συμμέτοχοι στη δολοφονία των παιδιών μας, όλη η κυβέρνησή σας. Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ούτε τα παιδιά σας χάσατε εκεί, ούτε τα πετάξανε μέσα στα μπάζα», δήλωσε ο πατέρας θύματος.

«Και έχω να κάνω μια πρόταση στον κ. Φλωρίδη. Ψάχνει η χώρα να κάνει τα δικαστήρια στη Λάρισα. Ας τα κάνει στην τηλεδιοίκηση στο κτίριο που πετάξατε και τα υπολείμματα των παιδιών μας, εκεί μέσα να σας βάλουνε, εκεί μέσα να δικαστείτε όλοι σας. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, σταματήστε την υποκρισία. Κάνατε την εξεταστική για να αθωώσετε τον Καραμανλή. Μην μας κοροϊδεύετε τώρα. Και μόλις βγήκανε τα στοιχεία που σας ζήτησε ο εφέτης ανακριτής της Λάρισας να σας στείλει, την κλείσατε άρον άρον την υπόθεση για να μην βγουν αυτά. Σταματήστε το δούλεμα. Φιμώσατε τα μεγάλα κανάλια, 10 μήνες δεν ασχολήθηκε κανένας», ξέσπασε ο κ. Ασλανίδης.

«Να φανεί στο τέλος η αλήθεια»

Ο κ. Πέτσας σχολίασε «δεν έχω να πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Καταγγελία "βόμβα" από τον πατέρα των διδύμων για τον σταθμάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ είχε δηλώσει πως «δεν μπορούμε ούτε κατά διάνοια εμείς που είμαστε εδώ να διανοηθούμε τον πόνο που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να χάνονται σε αυτή την τραγωδία των Τεμπών και ούτε μπορούμε να αντιληφθούμε το σοκ αυτών που έχουν επιζήσει και πόσο θα κουβαλάνε αυτό το βάρος πάνω τους. Η δικαιοσύνη από την δική της πλευρά, η Βουλή μαζί, σκοπό έχουν να φωτίσουν διάφορες πτυχές αυτής της τραγωδίας για να φανεί στο τέλος η αλήθεια».

Πηγή φωτό: MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Πηγή: newsbomb.gr