Τέμπη: Πάνω από 630000 άτομα έχουν υπογράψει το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

Τέμπη ψήφισμα Καρυστιανού

Πως μπορείτε να υπογράψετε

Η Μαρία Καρυστιανού έχασε το παιδί της στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και έχει ξεκινήσει αγώνα για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ψήφισμα με το οποίο η Μαρία Καρυστιανού ζητά την συμπαράσταση των συμπολιτών της.

Μάλιστα, το ψήφισμα που αφορά την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ξεπέρασε τις 630000 υπογραφές.

Τέμπη

Το ψήφισμα που αφορά τα Τέμπη αναφέρει: «Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από την Βουλή, την έναρξη των διαδικασιών, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων. Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει με την ηθική, ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!».

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Καταγγελία "βόμβα" από τον πατέρα των διδύμων για τον σταθμάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον κυκλοφορεί μακέτα η οποία μπορεί να εκτυπώνεται και να τοποθετείται σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε μέσω της σάρωσης του αναγραφόμενου QR CODE να μπορεί ο καθένας να οδηγείται κατευθείαν στο ψήφισμα.

Τέμπη ψήφισμα Καρυστιανού

 

 

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi