Τεράστιο κύμα συμπαράστασης για τον 9χρονο με νανισμό

bullying

Συγκίνησε τους πάντες ο μικρός

Τεράστιο κύμα συμπαράστασης έχει προκαλέσει το βίντεο με τον 9χρονο Αυστραλό, που κλαίει λέγοντας πως θέλει να πεθάνει επειδή δέχεται στο σχολείο bullying για το ύψος του, καθώς γεννήθηκε με νανισμό.

Το βίντεο, που ανέβασε η μητέρα του μικρού Κουέϊντεν, λίγα λεπτά αφότου είδε μπροστά στα μάτια της έναν συμμαθητή του γιου της να τον κοροϊδεύει για το ύψος του, όχι μόνο έγινε viral με περισσότερα από 13 εκατ. views, αλλά προκάλεσε κύμα ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης.«Θέλω οι άνθρωποι – οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι – να καταλάβουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying. Οπότε μπορεί να εκπαιδεύσετε σωστά τα παιδιά σας; Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν;» έγραψε η μητέρα του 9χρονου.

Διάσημοι καλλιτέχνες και αθλητές έστειλαν μηνύματα υποστήριξης στο μικρό αγόρι. Ανάμεσά τους είναι και ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός, Brad Williams, που πάσχει και ο ίδιος από νανισμό, και ίδρυσε μια σελίδα στο GoFundMe, ζητώντας από τον κόσμο να συγκεντρώσουν χρήματα για να δώσουν χαρά στον Κουέϊντεν.

«Θέλω ο Κουέϊντεν και η μητέρα του να έρθουν στην Αμερική και να τους πάω στην Disneyland. Δεν το κάνω μόνο για τον Κουέϊντεν, αλλά και για όποιον έχει δεχθεί bullying στη ζωή του», ανέφερε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι αν συγκεντρωθούν πολλά χρήματα, το πλεόνασμα θα προσφερθεί σε οργανώσεις που στηρίζουν θύματα εκφοβισμού.

Διαβάστε επίσης  Σοκάρει το βίντεο: Μαχαίρωσαν ιερέα μέσα σε εκκλησία (Σκληρές εικόνες)

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 200.000 δολάρια, ενώ την υποστήριξή στον 9χρονο Αυστραλό εξέφρασε και ο Χιου Τζάκμαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *