Τέσσερις συλλήψεις για ληστείες και κλοπές στη Θεσσαλονίκη – Αλλοδαποί χτύπησαν 21χρονο

Θεσσαλονίκη Εξαφάνιση

Τον απείλησαν και με αιχμηρό αντικείμενο

Δύο συλλήψεις για ληστεία και άλλες δύο για κλοπές πραγματοποίησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο 21χρονοι αλλοδαποί για ληστεία εις βάρος συνομηλίκου τους, επίσης αλλοδαπού, με τη χρήση βίας αλλά και αιχμηρού αντικειμένου.

Αναλυτικά:

Κατόπιν επιστάμενων αναζητήσεων και ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς αμφότεροι ηλικίας 21 ετών, για περίπτωση ληστείας σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, βραδινές ώρες την 16-04-2021 οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν από την κατοχή του 21χρονου το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, τα κλειδιά της οικίας του και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός που παρακολουθούσε επίμονα την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Δύο συλλήψεις για διακεκριμένες κλοπές

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (17-04-2021), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 27 ετών, διότι από κοινού με έτερο συνεργό τους που αναζητείται, αφαίρεσαν (3) καταλύτες κατασχεμένων οχημάτων από τις αποθήκες Τελωνείου Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία υπευθύνου της εν λόγω Υπηρεσίας, το τελευταίο πενθήμερο οι ανωτέρω δράστες είχαν προβεί στην αφαίρεση (10) επιπλέον καταλυτών από κατασχεμένα οχήματα που βρίσκονταν στον παραπάνω χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *