Θα παραδεχθεί μέρος των πράξεων ο δικηγόρος – Στο πλευρό του και η πρώην σύζυγος του (ΒΙΝΤΕΟ)

δικηγόρος

Πληροφορίες ότι ήταν σε διάσταση με την 37χρονη δικηγόρο

Στο προσκήνιο βρίσκεται η υπόθεση του γνωστού δικηγόρου που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ωστόσο, στο φως έρχονται νέες πληροφορίες καθώς ο δικηγόρος, που το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, φέρεται να είναι έτοιμος να αποδεχθεί μέρος των πράξεών του.

Στο πλευρό του βρίσκεται η πρώην σύζυγός του, κι αυτή δικηγόρος και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε καταθέσει μήνυση το 2017 για ξυλοδαρμό, οι δύο κόρες από τον πρώτο γάμο και γνωστός δικηγόρος που είναι και κουμπάρος του.

Οπως μετέδωσε ο Alpha, και η εκπομπή Super Κατερίνα, ο δικηγόρος και η νυν σύζυγός του είναι σε διάσταση τους τελευταίους έξι μήνες.
“Κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα” φέρει η σύζυγος σύμφωνα με τον γιατρό

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού, που εξέτασε τη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής, φέρει τραύματα στο κεφάλι, κατάγματα και οιδήματα στο σώμα.

Στην κατάθεσή του ο γιατρός αναφέρει ότι κλήθηκε να δει μια ασθενή που είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Διαπίστωσε ότι έχει εκχυμώσεις, εκδορές και οιδήματα, αλλά και κάταγμα στη μύτη και σε δάχτυλο του δεξιού χεριού.

«Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε, αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά», προσθέτει ο γιατρός και αναφέρει ότι αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες.

Η κατάθεση του γιατρού αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σήμερα 16/06/2024 έχω εφημερία στην Ευρωκλινική καλύπτω τον χειρουργικό τομέα και Τ.Ε.Π.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις φωτιές στο δήμο Θέρμης

Περί ώρα … με φώναξε η νοσηλεύτρια των επειγόντων για να εξετάσω μια κυρία που έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Μετέβην και είδα την ασθενή υπό στοιχεία [σσ. αναφέρονται εδώ τα στοιχεία της 37χρονης δικηγόρου].

Κλινικά φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού.

Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Εργαστηριακώς φέρει αυξημένες τιμές CPU.

Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της.

Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την άμεση δράση για τις δικές της ενέργειες. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Σε βάρος του ποινικολόγου ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Εν τω μεταξύ κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία ελέγχου και από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Η σύζυγος του δικηγόρου, ενώ συντάχθηκε με την εκδοχή του ατυχήματος στο σπίτι για να εξηγήσει τα τραύματά της, τελικά, δέχθηκε το panic button, την ειδική εφαρμογή για τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας με την οποία γυναίκες σε κίνδυνο ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία.

Σημειώνεται, επίσης, πως ο ποινικολόγος κατείχε δύο νόμιμα όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αρχές, όπως είθισται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή φωτό: Eurokinissi