Θάνατος 14χρονης στον Βόλο: Τι αναφέρει η επίσημη ιατρική έκθεση για το θάνατό της

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης, στον Βόλο.

Έπειτα από ατύχημα που είχε στην μπανιέρα του σπιτιού της, το κορίτσι έδωσε μάχη για έξι ολόκληρους μήνες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους.

Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση για την εισαγωγή της Ελένης στο Νοσοκομείο Βόλου, το κορίτσι δεν έφερε εκδορές ή χτυπήματα ή εκχυμώσεις.

Το μυστήριο -για τις αιτίες που οδήγησαν την 14χρονη Ελένη στο θάνατο, έξι μήνες μετά την εισαγωγή της στο Νοσοκομείο Βόλου και την μεταφορά της στο Ιπποκράτειο- δεν περιλαμβάνει πειστήρια κακοποίησης στο σώμα και το πρόσωπο.

Η Ελένη σύμφωνα με την έκθεση δεν έφερε χτυπήματα, αλλά είχε μελανιάσει από την ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρει συγκεκριμένα το gegonota.news.

Η ιστοσελίδα, επικαλούμενη την επίσημη ιατρική έκθεση, δεν αναφέρει πουθενά τραύματα, μελανιές, εκδορές, στο σώμα ή το πρόσωπό του κοριτσιού.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονίζει η αδελφή του αστυνομικού - «Καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, την Ελένη μετέφεραν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο οι συγγενείς της στις 03:45 της 4ης Ιανουαρίου του 2022 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δεν είχε σφυγμό και αναπνοή και ήταν μελανιασμένη. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και το παιδί διασωληνώθηκε. Στο ιστορικό που ελήφθη από συγγενικά πρόσωπα που την συνόδευαν, αναφέρεται πιθανή ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια πλυσίματος στο μπάνιο του σπιτιού.

Οι συγγενείς άκουσαν ηχηρό θόρυβο από το μπάνιο και την βρήκαν αναίσθητη. Ανέφεραν στους γιατρούς ότι στην προσπάθειά τους να την σηκώσουν, τους χτύπησε το ρεύμα.

Όταν το κορίτσι πήγε στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την έκθεση, διασωληνώθηκε άμεσα και ακολούθησε ένας τρίωρος αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή, οπότε αποφασίστηκε και η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο. Την έκθεση έχει λάβει και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.