Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα η δίκη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Σήμερα (4/7) θα περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων ο Θέμης Αδαμαντίδης προκειμένου να δικαστεί μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του η σύντροφος του.

Ο γνωστός τραγουδιστής κάθεται στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου κατηγορούμενους για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο Θέμης Αδαμαντίδης ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή όταν η σύντροφος του, Βαρβάρα Κίρκη, σε μήνυση της κατήγγειλε ότι εκείνος της επιτέθηκε την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ τον περίμενε, για δυο ώρες, έξω από μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στη Γλυφάδα.

«Βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου.

Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω» φέρεται να περιγράφει στη μήνυση της γυναίκα, σημειώνοντας ότι και στο παρελθόν έχει πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, έχει στη διάθεση της βίντεο στο οποίο, όπως ισχυρίζεται, ο άνδρας ο οποίος εμφανίζεται να την κλωτσά και να τη σπρώχνει είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος αρνείται όσα του αποδίδονται, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή ενώ απάντησε στις καταγγελίες με μήνυση σε βάρος της συντρόφου του για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αυτοδικία και κλοπή 7.000 ευρώ από το σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος τραγουδιστής, το μεσημέρι του Σαββάτου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα και αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει την σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε στο φως νέα καταγγελία σε βάρος του τραγουδιστή. Η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δυο παιδιών του περιέγραψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του έχω βιώσει περιστατικά μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας στο σπίτι» ανέφερε μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική εκπομπή η γυναίκα με την οποία ο τραγουδιστής ήταν μαζί της 15 χρόνια.

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα. Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους.

Διαβάστε επίσης  Σοκαριστικό περιστατικό στην Πέλλα: Εσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου μαθητή 

Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες και ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων» σχολίασε ο συνήγορος του κατηγορούμενου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας.

«Θα υπάρξουν εκπλήξεις»

Σε ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας με τίτλο «το βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητα του Θέμη Αδαμαντίδη» χαρακτηρίζει κατασκευασμένη την υπόθεση σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της δίκης του τραγουδιστή «θα υπάρξουν εκπλήξεις».

Ο συνήγορος υπεράσπισης δίνει το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει ο τραγουδιστής υποστηρίζοντας ότι η καταγγέλλουσα είναι πρώην σύντροφος του η οποία «τον απομύζησε οικονομικά επί περίπου ένα χρόνο, λίγο μετά την ανακάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη ότι του έκλεψε 7.000 ευρώ».

«Σκηνοθέτησε και κατασκεύασε μία εντελώς ψεύτικη ιστορία δήθεν ενδοοικογενειακής βίας, με σκοπό να τον εκβιάσει μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δύο συναυλίες το Σαββατοκύριακο, στην Λαμία και στην Μυτιλήνη» τονίζει ο κ. Κούγιας .

Αναφερόμενος δε στο επίμαχο βίντεο υποστηρίζει ότι αποδεικνύει πως όσα έχει ισχυριστεί η νεαρή γυναίκα «είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από τη σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

Επιπλέον, επιφυλάσσεται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές εναντίον όσων δημοσιοποίησαν το βίντεο και «μάλιστα το εμφάνισαν ως δήθεν να αποδεικνύει την ενοχή του κύριου Αδαμαντίδη, ενώ στην πραγματικότητα τον αθωώνει».

Σχετικά με τις φωτογραφίες του «δήθεν θύματος» αναφέρει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

Για την πρώην σύντροφο του και μητέρα των παιδιών του τραγουδιστή αναφέρει ότι «τα καλύτερα έρχονται» καθώς έχει στη διάθεση του «συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν το πώς η συγκεκριμένη κυρία παραπλάνησε τον Θέμη Αδαμαντίδη πριν ένα χρόνο και ουσιαστικά απήγαγε τα παιδιά του και μετακόμισε στην Βουλγαρία, αλλά ο μεγαλόψυχος Θέμης Αδαμαντίδης, αντί να την εξοντώσει δικαστικά, της αγόρασε και σπίτι και δεν άφησε τα παιδιά του ούτε μία μέρα χωρίς χρήματα, όπως αποδεικνύεται από Extrait (ΕΞΤΡΕ)τραπεζών και την υπηρεσία της WesternUnion».