Θεσσαλονίκη: 15 συλλήψεις από την Αστυνομία

Η Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη προχώρησε στη σύλληψη 15 ατόμων.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ειδικών δράσεων των Αρχών στην Θεσσαλονίκη για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας: “Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

• (7) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης.

• (2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 44χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών αναζητήσεων, για απαγωγή-πειρατεία.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

• (4) άτομα για περιπτώσεις κλοπής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 35 ετών, οι οποίοι ευρισκόμενοι εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσαν πορτοφόλι επιβάτη που περιείχε χρηματικό ποσό και τραπεζική κάρτα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν να προχωρήσουν σε συναλλαγή με τη χρήση της κλεμμένης κάρτας. Η πρόθεσή τους έγινε αντιληπτή και οι δύο άντρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή της Καλαμαριάς, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις.

• (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *