Θεσσαλονίκη: 35χρονος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη με… πατίνι!

Εναν 35χρονο ο οποίος συμμετείχε σε αγοραπωλησία ναρκωτικών συνέλαβαν οι αρχές χθες στη Θεσσαλονίκη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ο 35χρονος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη με ένα… ηλεκτρικό πατίνι!

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν, μαζί με έναν 41χρονο ο οποίος αποτέλεσε το άλλο μέρος της συγκεκριμένης αγοραπωλησίας.

Επιπλέον, έγιναν ακόμη 20 συλλήψεις κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ωρου.

Αναλυτικά:

Εξιχνιάσεις κλοπών από οχήματα Μεσημβρινές ώρες χθες (22-01-2021) συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν 61χρονο ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών για κλοπή.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους προέβη σε 10 περιπτώσεις κλοπών από ανασφάλιστα οχήματα, τα οποία είχαν πραγματοποιήσει ολιγόλεπτη στάση σε πολυσύχναστες οδούς, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης, χρήματα και αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες προέβη σε ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Kατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας και Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνολικά 7 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 35χρονου αλλοδαπού και 41χρονου ημεδαπού, οι οποίοι εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου να προβαίνουν σε μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: "Τα παιδιά μας είναι αθώα, δεν έχουν κάνει τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη θέα των αστυνομικών ο 35χρονος επιχείρησε να διαφύγει με ηλεκτρικό πατίνι, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ξάνθης για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και 5 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης άνω των 7 ετών για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κλοπή, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση Απογευματινές ώρες χθες (22-01-2021) πραγματοποιήθηκε στοχευμένη επιχειρησιακή δράση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλεως (πλατεία Αριστοτέλους, Αρχαία Αγορά, πλατεία Βλάλη, Πλατεία Αγίου Γεωργίου) και στον Σταθμό Διαλογής του Ο.Σ.Ε.

Κατά τη στοχευμένη δράση στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ελέχθησαν συνολικά 202 άτομα, προσήχθησαν 11 αλλοδαποί, από τους οποίους ο 1 συνελήφθη, διότι δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στην χώρα, ενώ βεβαιώθηκαν και (26) παραβάσεις για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Εξιχνίαση απάτης Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 49 και 55 ετών (άντρας-γυναίκα), διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο του 2020 έως Ιανουάριο του τρέχοντος έτους παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθή σχετικά με έκδοση νέων αδειών καταστημάτων τυχερών παιγνίων κατάφεραν και απέσπασαν από δύο ημεδαπούς χρηματικό ποσό άνω των 7.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *