Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τις μπογιές σε γραφεία βουλευτή και υπηρεσιών

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι αφέθηκαν από το αυτόφωρο, από το οποίο ζήτησαν και πήραν αναβολή, οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν επειδή πέταξαν μπογιές και τρικάκια στα γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και τεχνικής υπηρεσίας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Θεσσαλονίκη: Προηγουμένως, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης τους απήγγειλε κατηγορίες για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και πραγμάτων κοινής ωφέλειας, όπως επίσης για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφού πήραν τη νόμιμη αναβολή που δικαιούνται, το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους. Η δίκη τους αναμένεται να διεξαχθεί σε δικάσιμο που θα οριστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, λόγω των συνδεόμενων με την πανδημία περιορισμών που ισχύουν στα δικαστήρια.

Οι δύο νεαροί, ένας 19χρονος και μία 26χρονη, εισέβαλαν χθες το απόγευμα σε κτίριο επί της οδού Αγίας Σοφίας 46, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου πέταξαν μπογιές και τρικάκια με περιεχόμενο για τη διαχείριση της πανδημίας από το κράτος. Στον 5ο όροφο του κτιρίου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Κ. Γκιουλέκα, ενώ τα άλλα δύο γραφεία βρίσκονται στον 8ο όροφο της ίδιας οικοδομής. Αστυνομικοί τους συνέλαβαν αμέσως μετά την πράξη τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *