Θεσσαλονίκη: Λήστεψε δύο επιχειρήσεις σε μία εβδομάδα και τελικά συνελήφθη

Θεσσαλονίκη

Χρησιμοποιώντας ψεύτικο όπλο και μαχαίρι

Εναν 38χρονο συνέλαβαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρεται να έχει πραγματοποιήσει τρεις ληστείες σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν, έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, τρεις περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, παράβασης Νόμου περί όλων και παράβασης Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από 30-06-2020 έως 07-07-2020, εισήλθε σε φαρμακείο στην Καλαμαριά, όπου με την απειλή πιστολιού (ρεπλίκα) απέσπασε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας στο οποίο εισήλθε δύο φορές, αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού και με την απειλή αντικειμένου το συνολικό χρηματικό ποσό των 440 ευρώ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Κατά τον εντοπισμό και σύλληψη του 38χρονου βρέθηκε στην κατοχή του ένα μικροδέμα κοκαΐνης και μία σύριγγα που περιείχε ναρκωτική ουσία, ενώ έπειτα από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην περιοχή της Καλαμαριάς, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, μέρος των ρούχων που φορούσε κατά τη διάρκεια των παράνομων πράξεών του, μέρος των αφαιρεθέντων χρηματικών ποσών και πιστόλι τύπου ρεπλίκα, που χρησιμοποίησε σε μία εκ των παραπάνω περιπτώσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *