Θεσσαλονίκη: Ναρκωτικά, κατοχή μεθαδόνης και φωτιά σε χωράφι – 4 συλλήψεις χθες από τις αρχές

Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποίησαν χθες οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 48χρονος για κατοχή μεθαδόνης, ένας 70χρονος για φωτιά σε χωράφι και έναν 19χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας 43χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα:

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (28-11-2020) στο κέντρο της πόλης, 48χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (8) φιαλίδια που περιείχαν υγρή μεθαδόνη συνολικού μεικτού βάρους (529,3) γραμμαρίων, στερούμενος σχετικής ιατρικής συνταγής/βεβαίωσης που να δικαιολογούν την κατοχή τους.

Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απογευματινές ώρες της 28-11-2020 σε περιοχή της Ανάληψης, 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους (102,2) γραμμαρίων.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απείλησαν 48χρονο με πιστόλι και χειροβομβίδα για να τους δώσει 50000 ευρώ

Σύλληψη για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, 43χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν δύο (2) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (4) ετών, (10) μηνών και (19) ημερών, για παραβάσεις που αφορούν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Νομοθεσία περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Σύλληψη για παράβαση Νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (28-11-2020) σε αγροτική περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας, 70χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατελήφθη να έχει προβεί σε καύση γεωργικών υπολειμμάτων, προκαλώντας ρύπανση της ατμόσφαιρας από πυκνό καπνό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *