Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις των αρχών για ναρκωτικά και παράνομη μεταφορά μεταναστών

Χίο Θεσσαλονίκη αστυνομία προσαγωγές Ξάνθη Διαβατά Καλοχώρι Καμίνια Ευκαρπία Καλύβια Χαριλάου

Τι συνέβη το τελευταίο 24ωρο στην πόλη

Πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνέλαβαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Επιπλέον, οι αρχές στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν και έναν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε παράνομα εννέα ομοεθνείς του με επιβατικός αυτοκίνητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ:

«Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνέλαβαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, συνολικά πέντε (5) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Βραδινές ώρες χθες (25-10-2020), στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων, αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν 23χρονο αλλοδαπό ο οποίος μετέφερε παράνομα, με επιβατικό αυτοκίνητο, εννέα (9) ομοεθνείς του που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας».

Διαβάστε επίσης  Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *