Θεσσαλονίκη: Νέο παραλήρημα από τον αρνητή ιερέα (ΒΙΝΤΕΟ)

ιερέας Θεσσαλονίκη

Μέσω ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής

Ο πατέρας Αντώνιος από τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, έκανε την επανεμφάνιση του μέσω ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής χρησιμοποιώντας ως φόντο μια γωνιά της εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας Αντώνιος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μετά το ρεσιτάλ συνωμοσιολογίας που είχε κάνει αφήνοντας να εννοηθεί πως ο φονικός σεισμός στην Σάμο ήταν κάτι σαν… θεϊκή παρέμβαση, αλλά και ότι ο κορονοϊός αποτελεί διαβολικό σχέδιο κατά της Εκκλησίας.

Ο πατέρας Αντώνιος απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του είπε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του κανείς εισαγγελέας παρά τα όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ και σχολίασε τα μέτρα της κυβέρνησης.

«Χρησιμοποιούνται στοιχεία παραποιημένα, ψευδή στοιχεία μόνο και μόνο για να κλείσουν τους Χριστιανούς έξω από τις εκκλησίες. Για να μας εμποδίσουν από την προσευχή, από τα μυστήρια, από τη θεία κοινωνία» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στην εμφάνιση του στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όπου παρά το γεγονός ότι του δόθηκε βήμα να απαντήσει, εκείνος ισχυρίζεται πως υπήρχε προσπάθεια διαπόμπευσης.

«Προσπάθησαν να με δυσφημίσουν και να με διαπομπεύσουν μέσα από την εκπομπή αυτή του Ευαγγελάτου για την σκοπιμότητα την οποία είχαν αλλά και το γεγονός ότι βλέπετε την επόμενη ακριβώς ημέρα ότι επιλήφθηκε ο εισαγγελέας, δεν το έκαναν για εμένα αλλά για εσάς» πρόσθεσε.
«Να πάψουμε να ζούμε;»

Ο ιερωμένος εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συγκέντρωση αρνητών στο Λευκό Πύργο, όπου μάλιστα έγιναν και επεισόδια με την αστυνομία.

«Υπάρχουν επιστήμονες οι οποίοι λένε ότι ναι μεν υπάρχει ο κορονοϊός, ναι το είπαμε, σύμφωνοι, είναι σαν μια γρίπη… Υπάρχουν εντατικές που μας λένε ότι έχουν γεμίσει.. Αλλά να πάψουμε να ζούμε;» ανέφερε.

Στο στόχαστρο του μπήκε και ο Αρχιεπίσκοπος. «Να εδώ κάποιος μου λέει να παραιτηθεί ο Αρχιεπίσκοπος. Τι να πω; Εάν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα το, αν δεν μπορεί να είναι αντάξιος των περιστάσεων βεβαίως να παραιτηθεί» υποστήριξε.

Ο πατέρας Αντώνιος σχολίασε και άλλα θέματα της επικαιρότητας όπως την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία και έδωσε νέο διαδικτυακό ραντεβού με τους υποστηρικτές για αύριο το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *