Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο, παρά το lockdown

πρόστιμα Θεσσαλονίκη

Οι συλλήψεις έγιναν για τρεις διαφορετικούς λόγους

Σε πέντε συλλήψεις ατόμων προέβησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα και, παρά το lockdown, οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν δύο άτομα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, δύο επιπλέον για διάρρηξη σταθμευμένου οχήματος κι έναν 25χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, για σύσταση συμμορίας και κλοπή.

Αναλυτικά:

Συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά Απογευματινές ώρες χθες (15-01-2021), αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων συνέλαβαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στις περιοχές Καλαμαριάς και Δενδροποτάμου αντίστοιχα, 57χρονο ημεδαπό και 22χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος άντρας κατείχε δέμα ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο δεύτερος κατείχε επιμελώς κρυμμένα εννέα (9) μικροδέματα κάνναβης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από πυροβολισμούς έξω από κέντρο διασκέδασης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, ξημερώματα σήμερα (16-01-2021), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν δύο νεαρούς ημεδαπούς άντρες, οι οποίοι νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή των Αμπελοκήπων, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Τέλος, Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεσημεριανές ώρες χθες (15-01-2021), συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (8) ετών, για σύσταση συμμορίας και κλοπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *