Θεσσαλονίκη: Πλήρωσε πάνω από 21.000 για εμπόρευμα και δεν το έλαβε ποτέ

Θύμα απάτης έπεσε ένας 48χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, καθώς πλήρωσε πάνω από 21.000 για εμπόρευμα που τελικά δεν έλαβε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα έναw 60χρονος τον έπεισε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 21.000 ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβήσει για την εύρεση εταιρείας στη Βουλγαρία προκειμένου να εισάγει και να διαθέσει στη χώρα μας ποσότητα γαντιών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του COVID19, χωρίς ωστόσο ο παθών να παραλάβει το προαναφερόμενο εμπόρευμα.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

“Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος 60χρονου ημεδαπού για απάτη.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω έπεισε 48χρονο ημεδαπό, να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 21.000 ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβήσει για την εύρεση εταιρείας στη Βουλγαρία προκειμένου να εισάγει και να διαθέσει στη χώρα μας ποσότητα γαντιών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του COVID19, χωρίς ωστόσο ο παθών να παραλάβει το προαναφερόμενο εμπόρευμα”.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Αποφασισμένοι να σκοτώσουν οι χούλιγκανς - «Κ@@μπατσοι, θα σας βρούνε κρύους»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *