Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για αρπαγή και βιασμό 20χρονης σε δύο αλλοδαπούς

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή και βιασμό από κοινού σε βάρος των δύο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία για αρπαγή και βιασμό 20χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη παρέπεμψε τους δύο αλλοδαπούς σε ανακριτή για να απολογηθούν.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 20χρονης για βιασμό

Όπως κατήγγειλε η 20χρονη, οι συλληφθέντες τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στο σπίτι τους, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Μια 20χρονη στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο αλλοδαπούς πως την άρπαξαν και τη βίασαν.Το περιστατικό έγινε την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη και χθες τα δύο άτομα συνελήφθησαν.

Διαβάστε επίσης  Βόλος: Αίτημα αποφυλάκισης από τον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του και βιαστή της κόρης του κόρης του

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: “Απογευματινές ώρες χθες (29-09-2020) συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 20χρονης ημεδαπής, οι συλληφθέντες πρώτες πρωινές ώρες της 28-09-2020 με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στην οικία τους, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *