Θεσσαλονίκη: Προφασίστηκε την απαγωγή της κι εκβίαζε τους συγγενείς

Θεσσαλονίκη: Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που έκανε μια 36χρονη γυναίκα με τη βοήθεια του συνεργού της. Εκβίαζε την ίδια της την οικογένεια πως την είχαν απαγάγει. Ωστόσο οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας ρίχνοντας φως στην υπόθεση.

Ειδικότερα, εξιχνιάσθηκε περίπτωση εκβίασης σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και του γιού της. Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονη συγγενής τους, ενώ αναζητείται 30χρονος συνεργός της

Ο τελευταίος, προφασιζόμενος ψευδώς απαγωγή της συλληφθείσας και εκμεταλλευόμενος τη συγγενική της σχέση με τους παθόντες, αξίωνε εκβιαστικά χρηματικό ποσό μετερχόμενος απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα

Η συνεργασία αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής – Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, οδήγησαν στην εξιχνίαση εκβίασης σε βάρος 56χρονης γυναίκας και του 30χρονου γιου της.

Για την υπόθεση συνελήφθη 36χρονη ημεδαπή συγγενής των παθόντων, ενώ αναζητείται ο 30χρονος συνεργός και σύντροφός της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης που αναζητείται πλην όμως τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί, πρωινές ώρες χθες (06-05-2021), ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματά του και προφασιζόμενος ότι έχει απαγάγει την 36χρονη γυναίκα με την οποία συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς, αξίωσε εκβιαστικά χρηματικό ποσό, μετερχόμενος ταυτόχρονα απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα.

Στο πλαίσιο ερευνών, η φερόμενη ως απαχθείσα εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας να επιβαίνει σε υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ουδέποτε υπήρξε θύμα αρπαγής, πλην όμως υπήρξε σχετική συνεννόηση μεταξύ των δραστών, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού της.

Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *