Θεσσαλονίκη: Στο απροχώρητο η κατάσταση στην Αρχαία Αγορά – Παρεμβάσεις από τον δήμο (ΦΩΤΟ)

arxaia-agora

Διαμαρτύρονται το απόγευμα κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής

Στο προσκήνιο είναι το τελευταίο διάστημα η Αρχαία Αγορά, στη Θεσσαλονίκη λόγω των φαινομένων συνωστισμού που έχουν παρατηρηθεί.

Μεγάλο μέρος του κόσμου και ιδιαίτερα η νεολαία προτιμά την συγκεκριμένη περιοχή για να συνεχίσει τη διασκέδαση, αφού κλείσουν στις 12:30 π.μ. τα καταστήματα…

Ωστόσο, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, φάνηκε ότι οι αποστάσεις και συνολικά τα απαραίτητα μέτρα δεν τηρούνται.

Από μέρους τους, οι κάτοικοι της περιοχής πολλές φορές εξέφρασαν τα παράπονά τους, τόσο για το συνωστισμό, όσο και για την φασαρία που επικρατεί στο σημείο.

Παρεμβάσεις πραγματοποίησε ο δήμος Θεσσαλονίκης στο πάρκο που βρίσκεται πάνω από την Αρχαία Αγορά στην Θεσσαλονίκη.

Αυτές οι παρεμβάσεις από πλευράς δήμου στοχεύουν στην αντιμετώπιση του συνωστισμού που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στόχος βανδάλων οι δημοτικές τουαλέτες στη Νέα Παραλία - Μήνυση από τον δήμο

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (20/10), έγινε αυτοψία από τους αρμόδιους ούτως ώστε να καταγραφούν οι εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Άμεσα τα συνεργεία του δήμου έπιασαν δουλεία και προχώρησαν, σε πρώτη φάση, σε κλαδεύσεις και αλλαγές, έτσι ώστε υπάρχει καλύτερη ορατότητα αλλά και φωτισμός στον επίμαχο χώρο.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαμαρτυρία σήμερα το απόγευμα από κατοίκους και επαγγελματίες της Αρχαίας Αγοράς

Διαμαρτυρία πρόκειται να πραγματοποιήσουν σήμερα στις 5 το απόγευμα, πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, κάτοικοι αλλά και επαγγελματίες στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους υπογραμμίζεται:

«Εμείς οι περίοικοι της πλατείας της αρχαίας αγοράς, αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία μας, οργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου. Η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων είναι επιβεβλήμενες».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *