Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους στο Ιπποκράτειο

Συναγερμός σήμανε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, ο συναγερμός που έχει σημάνει ο ιός στη Θεσσαλονίκη για τα αυξημένα κρούσματα της πανδημίας επεκτείνεται τώρα και σε εργαζόμενους σε νοσοκομεία.

Τελευταίο «χτύπημα» του ιού σε υγειονομικούς, είναι αυτό στο Ιπποκράτειο, όπου εντοπίζονται μέχρι στιγμής τρεις νοσούντες.

Ενα κρούσμα, μάλιστα, σύμφωνα με τον ΠΟΕΔΗΝ, εντοπίστηκε και στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ ακόμη 14 εντοπίζονται σε υγειονομικούς στο Αττικόν νοσοκομείο.

Ειδικότερα, το Αττικόν, τα 14 κρούσματα εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Έχουν νοσήσει, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έξι τραυματιοφορείς, επτά εργαζόμενοι από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ένας τεχνικός.

Μια γυναίκα που έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό και εργάζεται στο Αττικόν, νοσηλεύεται εκεί. Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της εισαγωγής της στο νοσοκομείο. «Αισθάνθηκα κατά την εισαγωγή μου ότι με πάνε στο νησί, τη Σπιναλόγκα. Δεν πλησίαζε κανείς συνάδελφος, ούτε οι δικοί μου», είπε η νοσηλεύτρια, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Στο Ιπποκράτειο βρέθηκε θετική μια νοσηλεύτρια στο αναισθησιολογικό, ενώ από την ιχνηλάτηση βρέθηκαν άλλοι δυο γιατροί θετικοί.

Στο νοσοκομείο Καβάλας, θετική είναι μια νοσηλεύτρια που εργάζεται στα Επείγοντα του νοσοκομείου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *