Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο άνθρωπος που απέτρεψε την αρπαγή της 10χρονης

Μετά από την άμεση παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας γλίτωσε η 10χρονη μικρή στη Θεσσαλονίκη από τον 63χρονο, ο οποίος κατηγορείται πως προσπάθησε να την απαγάγει.

Μάλιστα, στην κάμερα του MEGA μίλησε αποκλειστικά ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές.

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικης στην Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν ο 63χρόνος σχεδίαζε να αρπάξει το κορίτσι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, χάρη στην παρατηρητικότητα υπάλληλων στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με τη 10χρονη.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές και είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσει την τελευταία στιγμή το ανήλικο κορίτσι, περιέγραψε αποκλειστικά στο MEGA την παγίδα που, όπως λέει, είχε στήσει ο 63χρονος…

«Ήρθε το κοριτσάκι, μαζί με άλλα δύο κοριτσάκια, πιθανόν αδερφές να του πουλήσει χαρτομάντηλα. Της είπε ότι δεν είχε λεφτά και να έρθει αύριο, και θα σου πάρω και σοκολάτες. Πήγε την επόμενη ημέρα και έγινε ό,τι έγινε. Το κοριτσάκι τον ακολούθησε οικειοθελώς γιατί για δύο μήνες του έδινε λεφτά και του αγόραζε σοκολάτες, ήταν εύκολα να το διαχειριστεί, αλλά δεν είχε καλό σκοπό σίγουρα…»

Το ραντεβού «παγίδα»

Ο 63χρονος επί ένα μήνα πήγαινε στο συγκεκριμένο καφέ για να συναντά την μικρή. Το μεσημέρι της Πέμπτης της έδωσε ραντεβού με την διευκρίνηση να είναι μόνη. Είναι η μέρα που την ρώτησε αν έχει μαζί της διαβατήριο, και στη συνέχεια της είπε ότι θα φύγουν μαζί στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης  Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

«Το κοριτσάκι δεν απάντησε για το διαβατήριο. Της είπε ότι έχει ένα μεγάλο σπίτι να πάει να το δούνε. Το κοριτσάκι επειδή είχε αυτή την οικειότητα ήθελε να πάει. Έξω από το μαγαζί γυρνάει και της λέει, ότι θα πάμε με ταξί μάλλον, γιατί είναι μακριά. Το κοριτσάκι κόμπλαρε, της λέγαμε »όχι», πίσω από την πλάτη του, για να μην μας βλέπει».

Παρά τις προειδοποιήσεις των υπάλληλων στην καφετερία να μην τον ακολουθήσει η 10χρονη δεν κατάλαβε ότι κινδύνευε. Τότε ειδοποίησαν τη δημοτική αστυνομία και έτσι πρόλαβαν τον 63χρονο πριν την επιβιβάσει σε ταξί.

«Το κοριτσάκι πήγε τελικά γιατί του είπε ότι θα της πληρώσει το ταξί. Και ο υπεύθυνός μου, πήγε στην δημοτική αστυνομία που ήταν λίγο πιο πάνω τον ακολούθησαν και σταμάτησαν το κορίτσι λίγο πριν μπει στο ταξί».

Αρνείται τις κατηγορίες – Λέει πως γνώριζε την μητέρα της 10χρονης

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο 63χρονος εδώ και μέρες προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μικρής. Της αγόραζε διάφορα δώρα και της έταζε κάθε μέρα και ένα καινούργιο για να την ξανάσυναντήσει.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος τα αρνήθηκε όλα. Μάλιστα δήλωσε ότι εκτός από το 10χρονο κορίτσι γνώριζε και τη μητέρα του.

Αύριο οδηγείται στον ανακριτή ο 63χρονος
Προανακριτικά ο 63χρονος δεν παραδέχεται καμία από τις κατηγορίες σε βάρος του και εμπλέκει πάρα πολύ τη μητέρα του μικρού κοριτσιού. Λέει ότι γνώριζε για τη σχέση τους και ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο. Αύριο στον ανακριτή θα απολογηθεί, ενώ μένει να δούμε και τι στάση θα κρατήσει η οικογένεια της ανήλικης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *