Θεσσαλονίκη: Βρήκαν στο αυτοκίνητο του όπλο και σφαίρες

Ενας 38χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση: “Αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-10-2020) στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), 38χρονο ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που διενήργησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στο εσωτερικό του ένα κουτί που περιείχε αεροβόλο όπλο με προσαρμοσμένο μεταλλικό φιαλίδιο συμπιεσμένου αέρα και μία γεμιστήρα μεταλλικών βολίδων πλήρως γεμάτη με βολίδες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα μπουκαλάκι που περιείχε 1.500 μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και παρελκόμενα του όπλου.
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (19-10-2020) στην περιοχή της Μηχανιώνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού 39χρονος ημεδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-10-2020) στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους, 45χρονο αλλοδαπό, διότι εντοπίστηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση ποσότητες πακέτων τσιγάρων και συσκευασιών καπνού ενώ στην θέα των ανωτέρω αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο προσπάθησε να διαφύγει πλην όμως ακινητοποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σε φαρμακεία - Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν συνολικά (133) πακέτα τσιγάρα και (12) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *