Thessaly Expo 22: Μια νέα έκθεση στο χαρτοφυλάκιο της ΔΕΘ-Helexpo

Καρδίτσα

Συνδιοργάνωση με Περιφέρεια Θεσσαλίας, δήμο Καρδίτσας και Επιμελητήριο Καρδίτσας από 7-9 Οκτωβρίου

Στο εκθεσιακό της χαρτοφυλάκιο η ΔΕΘ-Helexpo συνεπής στην περιφερειακή της πολιτική προσθέτει μία νέα διοργάνωση.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θα διοργανώσει την πολυκλαδική έκθεση «Thessaly Expo» από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου του 2022 στην πόλη της Καρδίτσας με στόχο την προβολή της ευρύτερης περιοχής και των επιχειρήσεών της και αιχμή τους κλάδους των τροφίμων-ποτών και του τουρισμού.

Τιμώμενη Περιοχή της Thessaly Expo ‘22 θα είναι οι Σποράδες, ενώ η έκθεση θα εμπλουτιστεί με σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και επιχειρηματικών εκδηλώσεων εξωστρέφειας. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Καπναποθήκες Καρδίτσας, θα αναδειχθούν τοπικά προϊόντα και παραγωγοί, ενώ θα προβληθεί ο ορεινός και εναλλακτικός τουρισμός της ευρύτερης περιοχής, αλλά και η παράδοση και η στενή σύνδεση με τον αγροδιατροφικό τομέα.

Η Καρδίτσα βρίσκεται στην «καρδιά» της χώρας, αποτελεί τυπικό παράδειγμα των πολλαπλών δυνατοτήτων ανάπτυξης της Ελλάδας, ενώ συνιστά ιδανικό εφαλτήριο για περιφερειακές εκθεσιακές δράσεις.

Η ΔΕΘ-Helexpo αναγνωρίζει διαχρονικά τον ρόλο της περιφέρειας και των επιχειρήσεών της στην ανάπτυξη της οικονομίας και συνεχίζει να εμπλουτίζει το εκθεσιακό πρόγραμμά της έχοντας αυτή τη διάσταση κατά νου.