Θήβα: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο της 16χρονης που νόσησε από κορονοϊό

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 16χρονης που είχε νοσήσει από κορονοϊό στη Θήβα.

Η ανήλικη κατέληξε την Τετάρτη στο νοσοκομείο στη Θήβα. Σύμφωνα με το διοικητή, η κοπέλα είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό στις 29 Ιανουαρίου και καθώς είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα, επέστρεψε στην οικία της.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Τετάρτης προσήλθε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και διασωληνώθηκε.

Δυστυχώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα,προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Διαβάστε επίσης  Υπουργείο Εθνικής Αμυνας: Παραχωρεί 150 στρέμματα παλιού στρατοπέδου για το νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση,διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε.

Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας
Χροναίος Κωνσταντίνος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *