Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός ο 82χρονος που συζούσε με 79χρονη που δολοφονήθηκε

Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης κορονοϊό Κοζάνη Φθιώτιδα τροχαίο νοσοκομείο Ιωάννινα Λάρισα τροχαίο Αγιο Παντελεήμονα Χανιά

Οι αρχές τον αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες

Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ένας 82χρονος άνδρας ο οποίος αγνοείτο μετά την δολοφονία μιας 79χρονης γυναίκας στα Χανιά η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της στα Πασακάκι.

Μέχρι και σήμερα ο 82χρονος άνδρας με τον οποίο διέμενε μαζί στο σπίτι είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι.

Μάλιστα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του, ενώ σημειώνεται ότι είχε εκδοθεί silver alert.

Σύμφωνα με το flashnews, o 82χρονος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, το οποίο είναι δίπλα από το σπίτι, στο οποίο βρέθηκε στραγγαλισμένη η άτυχη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης  Μητέρα ερωτοτροπούσε με τον σύντροφό της μπροστά στο ανήλικο παιδί της

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας των δυο πλέον ανθρώπων με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το έγκλημα.

Σημειώνεται πως έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *