Θρήνος στις Σέρρες: “Εφυγε” σε ηλικία 41 ετών η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή

Μαρία Γιακουμή

Το “αντίο” από τον Τάσο Χατζηβασιλείου και την ΚΕΔΗΣ

Στο πένθος “βυθίστηκαν” οι Σέρρες στο άκουσμα της είδησης του χαμού της Μαρίας Γιακουμή.

Η δημοσιογράφος απεβίωσε σε ηλικία 41 ετών έπειτα από παραμονή λίγων ημερών στο νοσοκομείο.

Την Μαρία Γιακουμή αποχαιρέτησε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου, που έγραψε στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα: “Μαρία μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι «έφυγες» έτσι ξαφνικά. Απο το σχολείο μέχρι και σήμερα, ξεχώριζες για την καλοσύνη και την ευγένειά σου. Μια ολόκληρη ζωή έχω να θυμάμαι από σένα. Καλό Παράδεισο Μαρία μου. Θα είμαστε εδώ για τον Σίμο σου”.

Το δικό της “αντίο” είπε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών όπου εργαζόταν: “Έφυγε χθες το βράδυ για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων, το αγαπητό κορίτσι, η δημοσιογράφος και εργαζόμενη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Μαρία Γιακουμή σε ηλικία 41 ετών.

Διαβάστε επίσης  Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος συνεπιβάτης μηχανής - Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός

Η οικογένεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το διοικητικό συμβούλιο με θλίψη και οδύνη αποχαιρετά πρόωρα την πολύ αγαπητή συνάδελφο Μαρία Γιακουμή και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την μητέρα, τα αδέρφια και τους οικείους της. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα).

Σε ένδειξη πένθους αύριο 12/4/2022 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) θα παραμείνει κλειστή κατά την πρωινή της λειτουργία.

Καλό Παράδεισο Μαρία
Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας”.