Τη δομή “Παιδική Ομπρέλα” του Δήμου Παύλου Μελά επισκέφθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου

Αγγελοπούλου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στη Θεσσαλονίκη

Τη Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα» επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 η Πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Η κ. Δασκαλάκη η οποία βρέθηκε για δύο μέρες στην πόλη μας, πήρε την αφορμή από το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη δομή της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά πραγματοποιούνται δράσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη τηςΕλληνικής Επανάστασης, οι οποίες μάλιστα τελούν υπό την αιγίδα της «Επιτροπής 2021». Μεταξύ των δράσεων ξεχωρίζουν ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός λογοτεχνικής έκφρασης για εφήβους με θέμα στίχους του ποιητή του Ανδρέα Κάλβου, η δημιουργία βίντεο για τα 200 χρόνια ελευθερίας και τα θεματικά διαδραστικά παιχνίδια.

Την κυρία Αγγελοπούλου υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου. Κατά την ξενάγησή της στο χώρο, η κυρία Αγγελοπούλου πληροφορήθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της δομής και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις που αναπτύσσονται, έχοντας στο επίκεντρο την προστασία του παιδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *