Τι λέει ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη: “Η αποφυλάκιση δεν είναι για λόγους υγείας”

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 20.000 ευρώ ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφέρθηκε στην αντίδραση του ηθοποιού.

«To δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε να μην παραταθεί η προσωρινή κράτηση και ο λόγος δεν είναι τα υπαρκτά προβλήματα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη.

Το σκεπτικό είναι ότι πλέον δεν είναι ύποπτος φυγής και δεν είναι επικίνδυνος να διαπράξει τέτοια αδικήματα στο μέλλον» είπε.

«Ήμουν ο πρώτος που ανακοίνωσα το ευχάριστο στον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν εισήλθα στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο, ήταν σε λήθαργο.

Διαβάστε επίσης
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου

Έκανε κάποια δευτερόλεπτα να το συνειδητοποιήσει και μετά με αγκάλιασε σφιχτά, γοερό κλάμα, λυγμοί ήταν το μόνο που ακουγόταν στο θάλαμο.

Μετά ήρθαν ο Δημήτρης και η Ελπίδα, όταν τους είδε αγκαλιάστηκαν, έγιναν ένα κουβάρι. Μετά δυσκολίας κρατήσαμε και εμείς τη συγκίνησή μας» ανέφερε.

«Ο όρος είναι εγγύηση 20.000 ευρώ. Η οικογένειά του έχει συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα. Εάν κάποιος κακόβουλα υποστηρίξει ότι το εγκεφαλικό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτός ο κάποιος είναι συκοφάντης» επισήμανε.